Waarom online eindexamentraining scheikunde?

Hoe bereid je je nu het beste voor op het eindexamen en op de schoolonderzoeken? Het antwoord daarop is simpel: regelmatig met de stof bezig zijn! Dat heb je natuurlijk vaker gehoord, maar dat maakt het nog niet minder waar. Alleen door regelmatig te oefenen, onthoud je de stof en ga je alles begrijpen. En dat is per slot van rekening wat je wilt.

Maar ja, regelmatig met de stof bezig zijn, is voor veel leerlingen nogal een uitdaging. Na school is er genoeg afleiding: sporten, gamen, shoppen, afspreken of televisie kijken, met als resultaat dat op het allerlaatste moment nog veel moet worden gedaan. Herkenbaar toch?

Tegenwoordig zijn er veel eindexamentrainingen waarbij zoveel mogelijk stof in zo kort mogelijk tijd wordt gepompt. Ongetwijfeld helpt het, maar het is niet goedkoop en zeker niet de beste en de meest efficiƫnte methode.

Daarom heb ik deze nieuwe online training voor jullie gemaakt. Als je je abonneert krijg je direct toegang tot alle filmpjes op je smartphone of computer. In deze video's leg ik heel duidelijk uit hoe je eindexamenopgaven maakt. Hierbij komt alle theorie aan bod en maak ik duidelijk wat je echt uit je hoofd moet leren voor het examen. Ook komt het gebruik van de BINAS uitgebreid aan bod, omdat je daaruit heel veel informatie kunt halen.

Bekijk bijvoorbeeld twee keer per week een video van 10 tot 15 minuten. Op deze manier krijg je structuur in je leren en raak je door de herhaling steeds beter voorbereid op het examen. Ik zou zeggen, aarzel niet en schrijf je in!

Waarom deze training goed werkt.

  • korte begrijpelijke video's
  • alle stof makkelijk uitgelegd
  • kijken wanneer je maar wilt
  • overal te bekijken op je smartphone